måndag 28 november 2016

Sista kvällen för året med gänget gick i utbildningens tecken och vi tog del av ett bejublat föredrag.

Men först hedrade vi en av våra egna duktiga utbildare och fotograf, Joachim Werder som så välförtjänt blev årets LEFK´are. Motiveringen var:
"En skicklig fotograf som kan det mesta från kamerateknik till att skapa extraordinära bildspel. En kamrat som pedagogiskt delar med sig av sitt kunnande"

Därefter tog

Patrik Larsson
naturfotograf och utbildare från

Moderskeppet

över och berättade om sitt sätt att ta naturbilder.

Allt illustrerat med fantastiska bilder. Det blev lite granna av en sammanfattning av de ledmotiv, bilder, komposition mm vi haft under året.

Till detta serverades bulle , extra kakor och som vanligt gott kaffe, och jag är övertygad att vi alla lämnade kvällen vederkvickta till kropp och själ. Så som avslutning, tack för i år.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR
till er alla / Leif