måndag 30 januari 2017

Det blev en våt kväll !? Det var nämligen massor med vattenbilder, på hav och Bohusklippor, forsar i Sollumsån och broar över vatten. Många av bilderna med utsökt fångat ljus. Visningen flankerades av information om hur de olika bilder kommit till och vi njöt och inspirerades, fotografer var Klas, Roger, Martti, Thomas och Ulrika.  Glömde jag något, jo visst det var gulliga katter också, och att det inte är det lättaste att fånga spralliga kattungar fick vi lära oss av Hasse.
Kvällens småprat hos oss iaf gällde NIK filter i Photoshop och andra funderade bla kring fotoutflykter.

Nästa måndag  är en go-kväll igen. En "arbets-kväll" där vi pratar, får del av andras kunskaper och delar med oss av egna. Det gör vi i små grupper och du ansluter och tar del där du vill.
Kvällen är helt spontan inga programpunkter utan bara, att vi umgås och delar vårt gemensamma intresse . Allt under gemytliga former.
Jag tror ändå att de som vill under kvällen kan få ta del av Hasses erfarenheter, att ställa in utskrifter rätt, Klas pedagogiska demo av lagerhantering och säkert en eller flera datastugor bla kring Joakim och mig.
Så ta med dig kamera eller dator om det är något du vill ha hjälp med eller bara dryfta.

VÄLKOMNA
Med bläckpennan /  Leif