måndag 6 februari 2017

Full aktivitet från första stund och jag glömde nästan kaffet. Drygt dussinet var vi och aktiviteter över allt. Vi delade allhanda erfarenheter och kunde lära oss ställa in utskrifter från Adobe, fick en aha upplevelser om lager hantering och pratade bilder och stöttade varandra i diverse dataproblem.
Våra hjälpsamma kamrater som delade med sig var Hasse, Klas, Roger, Ralf och Joakim.
Förutom detta så demonstrerade Martti sin senaste kameralösning, sin Canon nu med Hasselblad optik, vilken skärpa och om inte detta inte är den ultimata kameran så nog var det bra nära.
Min bild är att dessa måndagar är så trivsamma och något som så många gillar, sen gäller det bara att komma hem fort nog och prova det man nyss lärt sig.

Med bläckpenna / Leif