måndag 20 februari 2017

Arbetskväll och återigen en fin kväll. Du kommer lite försynt med lite frågor och när kvällen är slut kan du och vet du och är full av inspiration.
Kommer ni ihåg barnprogrammet "vill ni veta mer så fråga ugglan", i vår klubb finns det många ugglor! Jag hade själv med mig kameran och lärde mig funktionerna att mäta vitbalans och ser man på det hade min kamera också ! Den blir bättre för varje gång eller är det jag som blir det?
Annars hjälptes vi åt med dataproblem, gjorde utskrifter för nästa års kalender, skar passepartouter och hade bara trevligt.
Som avslutning visade Hasse en kollektion bilder, vattenfall, konstruktivt hemsnickeri och bl.a. löv och hur man med olika teknik skapade rätt bakgrund och betonade färger för att skapa bilden med just det intrycket som han avsett. Som vanligt på det där pedagogiska sättet att man bara tänker jaha det måste ju jag kunna också.
Kvällen var välbesökt och kaffet var gott!
vid pennan / Leif