måndag 6 mars 2017

Arbetsmåndag, full fart från första stund aktivitet och go stämning i alla hörn av våra lokaler och många på plats.
Och tänk vad PsE egentligen kan, och vad jag kan nu efter en "privat" lektion helt suveränt.
Vid stora datorn jobbade Ulrika med program kring kalendern med Karls assistans. Kring Ralf tittades det på bilder och diskuterades och i köket var det datastuga, Roger och Alf jobbade ihop.
I utskriftsrummet var det alltså Ps Element utbildning under Hasses ledning, vi gjorde ramar och passepartouter och som en klo på det hela vinjettering  dvs. vacker skuggning runt bilden.
Vår nye medlem Piotr fixade igång vårt G4 modem bara så där, helst suveränt.
Kaffet då, jag vet inte glömde bara, jag var fullt upptagen med att lära mig, men det var säkert gott som alltid.
Sammanfattat det här arbetssättet, trivs vi med och det är uppenbart så uppskattat.

mha min bläckpenna / Leif