måndag 13 mars 2017

Måndagskväll med bildvisning. Gott om bilder var det till att börja med ont om. Av de elva närvarande var det endast tre personer inkl. undertecknad som hade bilder med sig. Hasse, Lilliz och Martti. Hasse visade att ett vidvinkelobjektiv kan förändra och förtydliga synintrycken, denna gång med bilder från Ramsvikslandet och Grebbestad, eller var det Strömstad? Tänk att det kan bli så härliga färger i gråväder! Snyggt jobbat.
Snyggt jobbat av Martti också, bilden på odjuret med de stora tänderna var ju oslagbar, den lilla Strömstaren, som för en gångs skull, satt stilla likaså. Själv lyckades jag sätta fel årtal på tre bilder från Göteborgs hamn, där stormen ADA härjade i september 1969 och inget annat. Bilden på odjuret i Grinnerödsvattnet är jag i alla fall nöjd med. Strax innan  de bilderna färdigvisats dök Piotr upp, han hade bilder med sig kan man säga, många dessutom. Här fick vi se och lära oss om porträtt och blixtljusens placering, landskapsbilder, makrobilder, eventbilder m.m. Makrobilderna fastnade i alla fall jag för! Över huvud taget var det hög klass på bilderna, mera sådant, tack! Tack även för kaffe och kaka, gott!
Tycker i alla fall……………Lilliz
Lilliz