måndag 8 maj 2017

Annandag påsk och 1 maj inföll ju i år på måndagar, just de måndagar som var vikta för bildvisning. Så nu, äntligen, var det dags. Kvällen kan sammanfattas med fem ord: bilder, bilder och mera bilder. Möjligtvis kan man lägga till; ännu mera bilder. Och vilka bilder!!! Flygande fåglar, sittande fåglar, simmande fåglar, rådjur, dovhjortar, blommor en masse, stubbar, mossa, lavar, slussbilder, veteranbilar, Casablanca-bilder m.m. m.m.. Hatten av för mångfalden!!! Kaffe fick vi också, så det så!
Nästa måndag är sista för säsongen, om vi inte kommer överens om något annat då förstås, tycker i alla fall…….Lilliz

Alf Wulff
Klas Larsson