måndag 15 maj 2017

Sista kvällen med gänget var vi en liten pratsam skara. Hasse gav Kerstin rätt–hans bild visade på hägg och inte olvon, så det så. Kerstin bidrog med två poetiska bildspel som bl. a. visade rara blommor som växer längs Stallbackavägen; Klas hade bilder från vackra Vallebygden och Varnhems kloster och Thomas från Trollhättetrakten (som han visar en klar förkärlek för) och han berättade också lite om Villa Björkås på Vargön; undertecknad visade några bilder från Stigbergsliden en kall men solig vårdag i Göteborg och blev glad då formatet 5:4 kommenterades i positiva ordalag av Hasse.

Lite tråkigt var det ju med kaffebryggaren som inte ville samarbeta alls! Det mesta hamnade på diskbänken. Den vita bryggaren var det–den får vi ta i tag med i höst!

Glad sommar
önskar