måndag 16 oktober 2017

Ja det blir föredrag och besök av inspirerande kollegor i höst !!
Måndagen den 13 november kommer P-O Alfredsson från Göteborg och visar sina gatufoto och senare kommer Patrik Larsson tillbaka och inspirerar oss. Så kul, och Ulrika och Ralf har gjort jätte insatser att få det att fungera. I bägge fallen kommer mera info och inbjudan, men boka in 13 november redan nu och inbjudan gäller förståss medlemmar med respektive men även en och annan intresserad har vi säkert plats för.

Sedan var det en kväll fullmatad med spännande och otroligt fina bilder.  Jag tror bildtemana inspirerade och vi fick se en härlig bredd av bilder.
En kalkstensformation som i alla fall jag inte skulle gå under och lite bilder på Hjärtums kyrkas avtäckta golv från minst 1500  talet. Sen var det allt från rallycross och cross från Trollhättan och glittrande amerikanare  till en begagnad slåttermaskin.
Naturligtvis även naturbilder där vackra höst- och dim- bilder från Ryrsjön stod i en klass för sig och sedan som avslutning en kollektion gatufoto i svart vitt från Ulrikas London besök som framkallade kvällens uppskattande kommentarer.
I övrig en mysig samvaro där vi delade erfarenheter både inom och utanför vårt fotointresse.

Med i kväll rött bläck i pennan / Leif
Alf Wulff