måndag 30 oktober 2017

Som vanligt en mycket trevlig sammankomst med visning av många och mångas bilder vilka vittnade om kamerautflykter till både när och fjärran. Skoj!
Nästa gång har vi möjlighet att lära oss om gratisprogrammet Nik Collection,  och om hur man med hjälp av detta kan få  till snygga, t. ex. svartvita,  bilder. Ska bli intressant. Tack Joachim som ska prata om detta.
Nik Collection är inte ett egentligt bildbehandlingsprogram, utan en s.k. plugin till programmen Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom och Aperture. Något av dessa program behövs för att kunna dra nytta av programvaran.

Ses på måndag/ Ulrika
Alf Wulff