måndag 12 februari 2018

Lagom till kvällen upphörde det snöblandade regnet som legat likt ett blött täcke över oss hela dagen. I klubblokalen var det varmt och torrt, vilket säkert uppskattades av de åtta kvällsfotograferna som med frusna fingrar och kalla tår manövrerade sina fotoapparater i den kylslagna Trollhättankvällen förra måndagen. Och nu skulle resultatet redovisas. Svart, svart, svart, blått, blått, blått, vitt, vitt, vitt o.s.v. Så blir det gärna när man fotar på kvällen, fast inte i nämnd ordning. Respektive färg satt där den skulle och vi fick b.l.a se Strömkarlen lysa med sitt barska ansikte i kvällsmörkret. Och vem skulle inte vara barsk när man gått in i väggen för så länge sedan och inte blivit bättre. Sammantaget en hel hoper fina bilder och jag skulle tro att det var några som fick blodad tand och vill göra detta flera gånger.
Inte nog med bilderna från ”Trollhättan by night”, utan vi fick också stifta bekantskap med ett antal färgglada småfåglar (som någon sade: ”tänk att det finns så många färgsprakande fåglar i lilla Sverige!”) b.l.a. en högt uppsatt domherre i all sin  prakt, (man blir trött av allt att döma) bergfink, talgoxe, koltrast, blåmes m.m., m.m.. Sist men inte minst herr Gräsand, en suverän och lite ”mäktig” närbild. Så blev det då dags att plocka fram dammsugaren, inte städmodellen utan den där till kaffet, som tillsammans med kaka, satt där den skulle. Gott! Tyckte i alla fall …………..Lilliz
Alf Wulff
Kerstin Martinsson