måndag 26 februari 2018

Denna kväll gick skrivaren varm. Tack Klas, som vet hur man sköter en sådan – utan dig inga utskrifter.

Snart piggar Lasses och Thomas fotografier upp i  kommunhuset och avnjutes Kerstins och mina på Pizzeria Roma. Jättejätteroligt!

Vi hann också slå oss ned i mörkret, med kaffet, och  se en hel del bilder,  Hasses fotodokumentation över vad han pysslat med den sista tiden t ex. De andas en hel del snickar-glädje, gör dom. Och så såg vi fåglar fångade i flykten, flygplan (vart tog de bilderna vägen?), fyrfotingar och ett par musikanter.

Det bestämdes aldrig om någon fotoutflykt till nästa gång så vi får väl se...och fortsätta att fundera på teevliga utflyktsmål: Gräfsnäs, Skäktefallet (Brudslöjan) på Halleberg, Hålanda Hembygdsgård

På återseende / Ulrika

Alf Wulff