måndag 16 april 2018

Kvällen inleddes med kort info om uställningsläget m.m.
Sedan fick vi en inblick i trollerifabriken med hjälp av trollkarlarna Hasse och
Joakim. Med hjälp av magiska kommandon lotsade de oss igenom den förtrollade labyrinten och lyckades förvandla en medioker bild till ett mästerverk av sällan skådat slag. En dålig bild kan alltså göras bättre, en bra bild kan göras utmärkt, men vad händer med en bild som från början är alldeles fantastisk??? Svaret är enkelt: INGENTING!!! Finns ju ingen anledning att gå in och rota i en sådan! Så finns ju de som hävdar att: ”Jag gör mina bilder färdiga i kameran!” Ack om det vore så lätt. Eftersom ingen ännu uppfunnen kamera är bättre än det mänskliga ögat totalt, ( i vissa bemärkelser  kan den vara det) kan det vara läge för bildbehandling även för dessa.
Så serverades det oss även magiskt kaffe, pinnkaffe, kaffe med pinnar, finska sådana.

Gott! tycker i alla fall………….Lilliiz

Kommentera gärna: