måndag 7 maj 2018

Se upp kärringar och gubbar nu är det vår, ja så började Hasse bildvisningen sen fortsatte det ända till Martti´s påminnelse om den vinter vi haft. Dessemellan såg vi vackert fångade fåglar av Roger och Lasse som även visade ganska gulliga eller kanske mera krulliga fyrbeningar dvs Highland Cattle.
Mitt intryck av kvällens bilder var att det var så professionell fotografi . Skärpa där den skulle vara och vacker frilagda objekt, där det passade. Vi såg även en gammal 4Mpixel kamera kunde prestera fast det berodde nog mest på fotografen.
Vi hann också med att prata om våra regler för hur vi ställer ut som vi nu uppdaterat.
Elva stycken hade trots det vackra vårvädret kommit ner i källarmörkret och njöt av kaffe och kaka till lite ”gött tjöt”.
Vid pennan Leif

Lasse Lohman