måndag 3 september 2018

Första LEFK träffen i höst blev en trevlig återförening i källarlokalen, där inga årstider känns av.
Verkligen, verkligen glädjande är att Martin är med oss igen!
Men det var inte Martti... och hur det nu var så gjorde vi inget kaffe. Det tar vi ju igen, såklart.
Kungsfiskare, Ålekråka, Skarv, Ängspiplärka och många, många andra fåglar såg vi bilder på. "Skatan är Sveriges finaste fågel" sa Hasse och visst är svartvitt snyggt, jag instämmer.
Edetgruppen-bilderna på Lilla Edet från förr som ställts ut i Fuxernakyrkan i sommar, var åter i lokalen. Utställningen har blivit mycket uppskattad. En bild var från 1800-talet då inga broar fanns här och det roddes fram och tillbaka mellan älvsidorna. Tänk! Tack Klas och Roger för nedlagt arbete med redigering, inramning m.m.
Lite avundsjuk är jag på Kerstins växthus och de stora gurkorna i det. Härliga bilder på dessa och på sina tomater hade hon.
Förresten var det trevligt att med hjälp av Lasses app kunna höra sången från Kungsfiskaren samtidigt som vi kunde se den. En extra dimension, typ.
Hasse
Kerstin