måndag 10 september 2018

Inga andra krav på oss än att visa bilder från sommaren hade vi denna måndag, vilket vi  gjorde under trevligt småprat. Storslagna skepp och små småkryp, tranor mot finländsk solnedgång, hjortron i Livered, storkar i Ystad, smaskande grävlingar och Rododendronblomning i Botaniska. I Joachims finstämda bildspel kunde vi också njuta av Norges vackra natur, höga berg och djupa dalar.
Vi pratade lite vagt om en utflykt till Botaniska. Det är ju verkligen ingen dum idé och lärorik fotografering dessutom.
Till kaffet mumsades glatt på äppelkaka bakad av Kerstin.

Hasse
Joachim