måndag 10 december 2018

Det var mycket bilder, och många hade tagit sig ner i mörkret och gemytet hos oss och blev belönade med extra kaffebröd och dammsugare.
Sedan hade också många anammat vårt tema ”någon bild som betytt extra mycket för dig i år”, och fruar, hundar och barnbarn blev det.
Men det var många mera bilder och två utsökta bildspel, ett av Joakim och ett av Roger som påminde om den vår som skall komma.
 Vårens planering var också ett tag mera färdig och distribuerades, kommer självklart också inom kort på hemsidan. Programmet innehåller mera strukturerade bildkvällar, utbildning och aktivitets kvällar.
 Att vi under kommande året också skall vill bli mera synliga kändes också klart och en vårvernissage i vår då färdigrustade klubblokal känns bara så bra.
 Lokalen har redan fått en första uppfräschning av Klas och Roger och Hasse jobbar vidare med media bitarna, duk, projektor mm.
Han har dessutom nu uppgraderat våra tre datorer, den nya visningsdatorn, den gamla nu sido-ordnade utbildningsdatorn och utskriftsstationen med nya fräscha programinstallationer bla är nu Officepaket med för att exvis kunna använda Powerpoint, och dessutom har vi nu två separata fräscha backupper på externa hårddiskar mao allt under kontroll.

Och med det önskar jag er alla en riktigt GOD JUL och ser fram emot att träffas igen i januari.
Leif

Klas Larsson