måndag 28 januari 2019

VINTER, så kom den då, snövintern, av somliga efterlängtad och av andra inte fullt så mycket önskad. Ett antal tappra hade dock trotsat snödrivorna och den isande vinden och tagit sin tillflykt till vårt eminenta ”skyddsrum!”
Efter lite info från ordförande Leif, gled samtalet inpå kalendern. Eftersom klubbens två ”kalenderbitare”, Karl och Roger, försiktigt trappar ned, inträder på scenen, Ulrika.
Då det innebär en del arbete i ”In Design” (skrev jag rätt?) lovade Karl att hjälpa, dock behövs en kundkontaktgrupp och ett antal fotografer. (Ulrika och Lasse ställer ut på PLANKET i Göteborg i år, måste vi ju kolla!!!!??)
KAMERATEKNIK
skulle vi haft förra veckan men blev nu istället, fast kameratekniken blev snabbt allmän fototeknik. (Inget pillande på kamerorna här inte) Mycket givande.
BILDER
fick vi också se. Roger björktrast i snöfall, Joakims landskapsbilder, fantastiska.
Klas bilder på grundstötta båten likaledes. Ny slogan?? Eller kurs?
Grundkurs i navigering, kursort Lilla Edet.
(Byta projektorn mot storbilds-TV???) Nästa vecka blir det bilder med valfritt tema.
KAFFE
måste vi ha och fick vi, gott!!, tycker i alla fall.........Lilliz

Roger
Lilliz