Måndag 13 mars 2019

Vintern här igen. Strålande sol hela dagen och några plusgrader. Framåt klubb-dags gick det mot minus.

Vi började med att Klas visade några alster som han tillverkat med hjälp av   ”NIK-Collektion”. Stora härliga bilder på matt papper. Snyggt! -Och det är ju så enkelt!” sade han. Tro’t om ni vill.

Sedan visade Ralf oss hur man med hjälp av MODERSKEPPETS gratiskurser kan utbilda sig själv. Nöjer man sig inte med gratiskurserna kan man prenumerera, för närvarande kronor 99:-/månad, ingen bindningstid, och då finns det fyrahundra (400) kurser att välja mellan.

KAMERAN LJUGER ALDRIG har man ju sagt ända sedan den första kameran tillverkades. Och det är ju sant, den som ljuger är ju den som håller i kameran eller den som bildbehandlar bilderna, för all del med lysande resultat men ändå. Och programmet då, jo Photoshop förstås, Lightroom, InDesign, Illustrator m.fl.

Att kaffet var gott är ju ingen lögn, tycker i alla fall ……………..Lilliz

Kommentera gärna: