måndag 20 maj 2019

Regnig förmiddag, solig kväll. Tiotalet medlemmar infann sig för kvällens bildvisning. Lasse och Roger stod för denna.  Lasse med bilder på bl.a. sork???. Som visade sig vara en mård som gärna lät sig fotograferas, den (han, hon) poserade i olika ställningar, verkade faktiskt foto-van. Men inte bara sork, förlåt mård, utan även en liten, liten färgglad fågel med stor, stor näbb. Nämligen en Kungsfiskare. Det är ju så, att är man Kungsfiskare, MÅSTE man ha stor näbb. Så de så!!
Roger hade varit nere vid älven, av ljuset att döma på morgonen. Spegelblankt vatten, en och annan fiskare i båt, längs stränderna lyste guldlök (gyllenlök) i full blom. Snyggt.
Bilder från förra årets träff i Göta bokskog visade han också. Många fina porträtt (och en del roliga också), så de så! Tack Lasse och Roger!

Nästa vecka är det AVSLUTNING!
Kamera BEHÖVER INTE medtagas, men kan kanske vara roligt!
GOD APTIT, däremot behövs. SMÖRGÅSTÅRTA, lite annat GODIS samt KAFFE serveras!!  Välkomna!!
Synd att missa det………tycker i alla fall …..Lilliz

Lasse Lohman
Roger Sjöblom