måndagen 27 maj 2019

Säsongsavslutning

Denna gång blev det ingen avslutning i vårsolen, våren kändes fortfarande avlägsen och vi bestämde oss för att stanna inomhus med en god smörgåstårta, dryck, kafé och kaka!

Det blev en lyckad kväll med en hel del fina bilder

av  Hasse, Kerstin, Klas, Lasse och Roger

som gav lite försmak på klubbens föresatser till höstens aktiviteter med idéer om hur vi moderniserar vår klubbverksamhet ”med det som sker”!

En hälsning till alla som inte kunde närvara och ha en fin sommar!

KS

Kommentera gärna: