Detta är ett blogginlägg

Sista träffen i december 2019
Ja så var då vår uppskattade kalendern klar! Bakom ligger ett jättearbete av Ulrika som svarat för design och Roger som stått för bildvalen. Men inte bara dem, många fler har arbetat med kundfoto redigering, annons försäljning mm.
Ett stort tack till er alla. Själv hade jag glädjen att får presentera den på ett tisdagskaffe i Hjärtum dagen efter och prata om uppskattning och många igenkännande!

Så gladdes vi åt den fantastiska Julresa och Julfest vi hade till Fars Hatt i Kungälv, i Klas rutinerade regi. Det blev applåder och en blomma som erkännande och tack för insatsen.

Därefter var det dags för kurs och för säkerhetskull så fick magistern och hans fru en Amaryllis och ett par mystofflor för allt jobb de lägger ner och fortsätter att göra.
Detta är definitivt den bästa kurs vi någonsin haft som ger oss både kunskap, träning och dokumentation och vem vet kanske tom blir ett diplom. I alla fall i kursen har vi 16st djupt engagerade elever som bara längtar efter nästa tillfälle!

Sen var det dags att premiera årets Lefkare 2019 och det blev till mångas stora glädje och så välförtjänt Marrti med motiveringen:

Martti Henttunen
En riktigt go kamrat
Tillika duktig fotograf
Bävrar och tranor
i långa banor
Fixa en display
är ingen grej
Han gör det mesta
för vårt bästa

Sen blev det bilder och det var orchideer och fåglar av sällan skådat slag, man tror ibland inte att det är sant att vi har så färgstarka fåglar i vår natur. Jag mig till livs att vi har mellan 250 och 300 fågelarter i Sverige så mera blir det. Som gammal västgöte så uppskattar jag förståss lite extra bilderna på Cypripedium Calceolus dvs Guckusko som finns bla i min hembygd vid Hjelmsäter på Kinnekulle.

Nu ser vi tillbaka på ett år av nytänk och där vi tagit nya tag och ser fram mot ett nytt spännande år.
Nu tackar vi varandra för i år och ses snart igen.
Vid pennan Leif

Kommentera gärna: