Detta är ett blogginlägg

Måndag 25 maj såg vi  på rykande färska bilder från utflykten till Stendammen,  intressanta bilder på gamla kanalväggar som grävts fram i Göteborg, fotbolls-spelande tjejer och lite vårbilder i största allmänhet samt många fina fåglar också som t ex Rödhake, Törnskata, Skäggdopping, Berguven på Tagenetippen. Långt ifrån fullsatt men trevligt ändå. Under fikat prat om dykning och farliga fiskar, fallskämshoppning, TV -kvaddning på gamla Högsbotippen, UFO-berget i Göta, redan överfulla campingar...
Ulrika

Karl Schörghofer