collage_object

Måndagen 22 april 2013

 

Kvällen började med det vanliga goa "tjötet". Bilder och kameror ventilerades högt och lågt och som vanligt blir man påmind om ena eller andra funktionen på sin kamera. Jag snappade hur praktisk tids eller bländar automatik kan vara kombinerat med +/- knappen för att justera exponeringen .

 

Sen sammanfattade våra gruppledare vad man gjort i respektive grupp och lustigt nog hade det blivit ganska lika. Grundläggande kamerateknik, sedan praktiskt foto och efterföljande bildbehandling i datorena. Sven berättade också om reglerna kring copyright och delar med sig ett kompendium. Jag tror att sättet att jobba i små grupper var väldigt lyckat.

 

Sen blev det fräcka bilder på betongrör och bilder på hembyggd i fjärran land och här hemma. Bilder från Erfurt i Thüringen och svensk skog i lagom bitar. Vi fick också se nytaget från Hornborgasjön. Dit går vår nästa fotoutflykt söndagen 12 maj med samling kl 8,30 vid klubben. Alf har sedan ytterligare utflykter på gång, en till Bredfjället onsdag kväll 12 juni och sedan en i höst till ljusfesten i Grästorp. Mera information kommer.

 

Men aj då vart tog tiden vägen, helt plötslig var det långt över åtta.

 

vid pennan / Leif

Alf Wulff
Brigitte Hübner
Fredrik Jensen
Manfred Hübner
Martti Henttunen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-