collage_object

Fotovisning måndag 25 januari 2021

Första träffen för i år. Vi pratade  om hur det har gått med utdelningen av kalendern. Svårt att uttala sig huruvida det har blivit bättre eller sämre. I alla fall så uppmärksammas utebliven kalender mer än vanligt tack vare facebooksidan Du vet att du är från Lilla Edet...Där framkommer också att kalendern är uppskattad, flera har erbjudit sig att hjälpa till med utdelningen nästa år. 

I fortsättningen kommer bilderna från fotovisningarna inte att läggas in i respektive fotografs galleri. Vi har ett arkiv som sträcker sig många, mååånga år tillbaka i tiden med massor av bilder som tynger ner hemsidan. Dessutom kan dom inte ses utan Flashplayer, vilket skapar problem för oss alla. Så, adjöss och goodbye till bildgalleriet på hemsidan.  I vår dator finns bilderna kvar och de som inte redan ligger på backupen som Hasse har, kan läggas dit om så önskas. 

Bilderna som visas på våra träffar framöver kommer att läggas in i dessa  blogginlägg varje vecka (se nedan) Bilderna förstoras när man klickar på dem och fotografens namn syns om man sätter muspekaren över bilden.
Det kommer att bli mycket enklare och smidigare att se bilderna vi visar på våra träffar. Vill man ha med bilder på fotovisningarna men inte kan komma, kan man ju maila in dem, föreslog Leif. Gör gärna det. Tre bilder per fotograf, till en början t.ex.
För att underlätta hanteringen, skriv gärna förnamn, efternamn och bildmotiv på bildfilerna.:
Ulrika Eriksson_nya Hisingsbron   

Obs! Glöm inte bort Klotterplanket. Kom med frågor, kommentarer, hälsningar.

Slutligen ett stort Tack till Anna Åxman för trevlig hjälp och assistens med hemsidan.

Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-