collage_object

måndag 29 september 2014

Säg fotografering på gång och sugna fotografer bara strömmar till. Vi var tjugotalet som i grupper stöttade och hjälpte varandra.  Tanken var att träna lite mera grundläggande manuell hantering av våra kameror.

Vad gjorde vi då? Jo det finns bla ett löv och en rönnbärskvist som nu är dokumenterat på alla tänkbara sätt. Tursamt för oss så har man byggt en skateboard park alldeles intill oss så det blev också flygande glada ungar och så naturligtvis bilder från älven och bron. Kanske vi nästa gång kan få se lite exempel. Alla hade jättetrevligt ända tills myggen började störtbomba och det var dags att krypa in i mörkret och det varma kaffet.

Så blev det bildvisning och naturligtvis dominerade naturbilder, det är ju den årstiden. Bland annat fick vi se Alfs otroliga dovhjortar men också Joakims fin komponerad bild av fröhus och sen inte minst hans mycket fina porträtt på sitt barnbarn. Bohuskusten var förstås också representerad nu i Runes strandbilder med härligt djup.

Teknik fanns också med Martti visade hur han repat sin kamera och om vi skall önska något för nästa måndag så varför inte lite mera ”nytaget” med teknik, för det är ju bla bredden i vårt bildval som gör vår klubb så bra.

Vid pennan Leif

Rune Pettersson
Martti Henttunen
Lilliz Nyström
Leif Antonsson
Kaja Laursen
Joachim Werder
Hasse Lager
Alf Wulff

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-