collage_object

Detta är ett blogginlägg

Martin informerade om Adobe Bridge, ett program som ägare av Elementsprogrammet kan ta del av utan extra kostnad vid registrering av ett Adobe konto, om jag förstod saken rätt. Många fler möjligheter öppnar sig
m. hj. a. Adobe Bridge  och det är verkligen, verkligen fantastiskt och roligt. Risken är väl att man  drunknar i all ny teknik.
Botemedel -   ut i friska luften och fotografera! 
Åter till tekniken: Punktlagningsstämpeln och Klonstämpeln "återupptäckte" vi igår. Yippee. Skräp på marken, oönskade vårtor. Puts väck!

Adobe Flash ställer till det och gör att många av oss inte kan se bilderna i vårt bildgalleri. Att få till en bättre hemsida kräver en hel del tid och energi om vi ska ha kvar hela bildgalleriet. Och det är frågan - ska vi ha kvar det? Det kräver som sagt en rejäl arbetsinsats eller ska vi köpa tjänsten. Alternativet är att lämna bildgalleriet bakom oss (bilderna finns ju kvar i vår dator) och börja om från början.
I alla fall så är det så, att beslut måste fattas och att många medlemmar f.n. inte komma. Därför är tidpunkten inte den rätta att ta itu med hemsidan, tänker vi (Martin och jag). 

Kvällen ägnades år bildvisning: Bl. a. en en röd skata,  älg i Livered, fiskgjuse i vacker pose, stiliga veteranbilar, Sankte Pers nycklar och människor på Stockholms gator. Samt Elements-pyssel lite var för sig under trevlig samvaro.
Vänliga hälsningar
Ulrika

Alf Wulff
Ann-Louise Grönholm
Hasse Alfredsson
Kerstin Martinsson
Lasse Lohman
Ulrika Eriksson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-