collage_object

Detta är ett blogginlägg

Leif är med oss igen, är åter på fastlandet. Välkommen! Han meddelade att vi sitter lugnt i lokalen f. t. och att kommunen mer än gärna vill samarbeta med oss med kommande utställningar i både kommunhuset och Folkets Hus. Problemet med vårt Bildgalleri ska vi nu också ta ett allvarligt grepp om, då ju verksamheten puttrar på som den ska.

Många fina, nytagna och omsorgsfullt redigerade bilder visades under kvällen.  Vi repeterade från förra gången Ramar med hjälp av Bakgrunder och Hasse visade oss "sina" ramar, t. ex. den snedställda med lövet! Rolig ram. Fastän ännu inte några Elementsexperter så börjar vi i alla fall bli varma i kläderna! 

Martti efterlyser fler bilder i A3 format att ställa ut i Fastighetsbyråns fönster. Så välj gärna ut fyra signerade och utskriftsklara Tiff-bilder och lägg på en sticka.

Klas förbereder sig inför kulturkvällen på Folkets Hus 4 november då han bl.a. ska prata om vår klubb och Lilla Edets inte obetydliga fotohistoria. 

Och så kan vi se fram emot Lilla Edets Fotokalender 2021 - alla annonsplatserna är fyllda.

Fundera på en dagstur till Borås och Abecita Konstmuseum https://www.abecitakonst.se, någon av de två sista helgerna i november. Det är ett mycket trevligt museum. Vi kunde äta gott, fota utomhus och prata om bländar-  och slutarprioritet. 

Vänliga hälsningar
Ulrika

Alf Wulff
Ann-Louise Grönholm
Hasse Alfredsson
Jori Selin
Lasse Lohman
Leif Antonsson
Ulrika Eriksson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-