collage_object

Måndag 17 februari 2014

Bildvisning

Alf var först i kön att visa bilder för de 15 medlemmar som vågat sig ner i underjorden, d.v.s LEFK:s lokaler. Första bilden var en gräsandshanne, mycket fin, sedan en tita (entita alltså) plus lite andra småfåglar, bl.a. en Buskskvätta (trodde jag man gjorde i en buske när man behövde) alltid lär man sig något. Ett större antal dovhjortar i både större och mindre format visades också, liksom ännu större djur från Borås djurpark, giraff, elefant, noshörning m.m.
Sedan var det Leifs tur, han började med en ormgrop, två kopparormar som såg ut att trivas tillsammans. Åsså visades en ros, en ros är alltid en ros, ibland förbättrad med en sprayflaska.
Så blev vi inbjudna till karneval, Richard visade bilder från Cebu på Cebu. (Staden och ön heter samma) Tillhör Filippinerna. Vilka härliga färger, man blev glad i vintermörkret. Strålande bilder i bokstavlig mening.
Hasse Lager hade gjort en djupdykning i gamla svartvita negativ som han skannat in och bearbetat i Photoshop. Med mycket bra resultat, tänk själv, bild från 1923, som ser ut att vara nytagen, och det är den ju också, åtminstone delvis. Nu känner jag plötsligt att jag fått mer att göra hemma, med tanke på de där gamla negativalbumen. Det är riktigt roligt med blandade bildvisningar, speciellt om kaffet är gott, å de e de ju!
Vår ordförande hart fått mail om vår hemsida. Någon styrelseordförande tycke att det var den bästa hemsidan han sett! Så det så!

Men det visste vi ju redan…………tycker i alla fall……………Lilliz
Alf Wulff
Leif Antonsson
Richard Petersen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-