collage_object

Fotovisning 7 mars 2022

Många samlade denna kväll. Himla trevligt! Leif informerade om turerna han haft med kommunen angående hyran för lokalen. Slutet gott allting gott. Tack Leif! och tack Jürgen! för info. om autofokus samt stämningsfyllt bildspel.Vi fick det goda rådet att pröva vår kameras fokus genom att placera föremål på köksbordet hemma - enkelt och genialt. Nu duggar trevligheterna tätt: utflykt till Gamledal i Trollhättan i slutet av månaden (enligt slumpgeneratorn), Fotodag i Uddevalla lördag 26 mars samt fotoutställning/bildvisning i Vårgårda (21 mars-datumet lite osäkert).
I alla fall något av detta vore roligt om vi gjorde gemensamt.

 

Kvällens bildvisare
Obs! är tacksam om ni ser till att bilderna inte är större än 10Mb. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-