collage_object

Fotovisning 17 oktober

Fullt hus, och även Göran Thobiasson var med oss igen!
Finstämd bild från Lights in Alingsås passar perfekt in i årstiden. Fotograf Hasse Alfredsson. Så fick vi då äntligen en ny månadsbild!
Inkom också ett förslag på nytt tema för nästa månad: Livets växlingar.
Tack för förslaget. Det låter tänjbart och bra. Det tar vi.
Många bidrog med bilder och en del var lite ovanligare, som Lilliz t.ex. De visade hur kreativ man kan vara med bara Photoshop. Om man inte har lust att gå ut. Skojigt och lekfullt!
Går man ut så finns motiven på bekvämt avstånd alldeles runt knuten, tyckte Hasse Lager. Utmaningen är att se motiv i det vardagliga. Att observera mera.
Min och många gatufotografers inspiratör, Daido Moriyama, hade jag möjlighet att presentera med hjälp av en Youtube-video. Det skulle vara mycket trevligt att ta del av vad ni andra har för förebilder.
Charlotte Gustafsson, Kungälvs fotoklubb har lämnat ett meddelande på vår hemsida:
Hej! är medlem i Kungälvs fotoklubb. Jag pratade med några av er på Planket i augusti. Vi pratade då om att ha ett samarbete. Vi vill börja med att bjuda er till Kungälv på kulturnatta den 12 november. Vi är då med och ställer ut bilder på Västra gatan. Besök oss gärna och ta del av en spännande kulturnatt i Kungälv
Hälsningar Kungälvs fotoklubb
https://www.kungalv.se/kultur--fritid/evenemang-kungalv/kulturnatt/

Till sist:
Lördag 29 oktober äter hågade frukost kl 8.30 på café Slussen. Sedan samling på klubben för stillebenfoto – t.ex. av objekt man plockat upp från marken under promenaden på väg klubben. För inspiration lyssna på stillebenentusiasten Hans Gedda : https://www.youtube.com/watch?v=Yzz0zRxDrpQ
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-