collage_object

måndag 29 januari 2018

Vi rivstartar vår nya inriktning med mera gemensamma fototillfällen med en gång.Redan nu på måndag 5 februari träffas de som vill vid gamla klaffbron, Hansen platsen i Trollhättan för att dokumentera Trollhättan ”by night”. Vi hoppas att många möter upp. Ansvariga är Ulrika och Joakim och meddela gärna Ulrika om deltagande och eventuell samåkning. Vi hoppas på en riktigt trevlig kväll och väntar på att få se resultaten sen nästa gång.I lokalen arbetar vi några vidare med utställningsmaterial, utskrifter med mera och har lika trevligt som vanligt.

Kvällen var, vilket vi börjar bli bortskämda med nu, fylld av mycket fina bilder av hög teknisk svårighetsgrad. Dokumentera människor på en svetskurs med svetslågans intensiva ljus i bild den som kan! Klas kunde. Helt otroligt!
Sen skildrade Roger med stor känsla en gammal ödegård, i svartvitt förstås.
Tanken att vi själva formulerar våra bildteman verkar vara uppskattat.  Alfs svanar, Kerstins Lille Vector, Ulrikas Lidköping var alla fina exempel på detta.
Martin visade intressanta resultat på bildbehandlig i Lightroom och dessutom vad mycket man kan göra om man har tillgång till ett RAW format. Det är precis så här vi lär oss när vi delar med oss av våra erfarenheter. Helt lysande, tack! Som grädden på moset fick vi sen se 2 proffsbildspel Joakims helt makalösa naturbilder och Klas sedan och ja vad skall man säga ”att hantera en kniv” tror jag det hette i alla fall kockars fruktskulpturer som man inte ens trodde var möjligt och förstås mycket vackert fotat.
Bägge drog ned kvällens applåder!
En som vanligt härlig kväll och vi ses snart igen.
 
Vid pennan Leif
 
Ulrika Eriksson
Roger Sjöblom
Martin Svennungsson
Klas Larsson
Kerstin Martinsson
Alf Wulff

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-