collage_object

måndag 16 november 2015


Denna kväll bjöd igen på massor av bilder och ett stort mått av utbildning.
Vår senaste medlem Jarmila Szałaśny visade vem hon var som fotograf, och vilka bilder, vi applåderade i respekt!  Sen fick vi se ännu en kollektion bilder av Jürgen, med kommentarer kring hur bilderna blivit till. Så instruerande och jag kan bara hålla med att i första hand gäller det att behärska våra redskap, dvs kameran. Det blev kvällens andra applåd. Sen om man vill har man ju då bästa möjliga underlag för att tillämpa all den bildbehandlig vi håller på att lära oss av vår Adobe specialist, Hasse.

Årets kalender är nu också klar för tryckning, Karl och Roger visade. Den kommer att  som vanligt bli mycket uppskattad och dessutom vet vi att det ligger ett enormt arbete bakom. Värt en applåd det också.

Inför måndagen den 23 kamera teknik på schemat.
Passa på, vi har ju så många duktiga kamrater i kring oss som stöttar och ger tips. Vi kommer att ha flera uppställningar där du kan testa teknik så enkelt. Vitbalans i en stilleben uppställning och varför inte leka lite med komposition. I en annan uppställning så kan du testa skärpedjup, prova brännvidder mm. Varför inte också testa ljussättning, blixt, en ficklampa mm.

Kom igen nu ”våga vägra automatik”!

vid pennan / Leif
 

Hasse Lager
Jürgen Lukas
Kerstin Martinsson
Leif Antonsson
Susanne Melander
Jarmila Szałaśny

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-