collage_object

måndag 20 november 2017

Bilder, bilder och åter bilder en härlig kavalkad av bilder.
Vi hade glädjen att se bilder som både berättar och var av hög klass. I kväll fick vi vara med om både sommar på Backafalls malvor dvs Hven ( ja så stavades det tydligen) och sladdande bilar.  Jag tror det var i Sjuntorp trakten båda på både dagen och nattetid.
Vackra höstbilder var det sen från Trollhättetrakten, Rysjön och förståss älven, och sedan byggnader och byggnads detaljer. Berättelser från både förr och nu, båda glada bilder och bilder från en historia som aldrig får glömmas.
Själv tycker jag mig se höstens tema "att utveckla dig som fotograf och hitta din egenart" i mycket av det vi nu får se och kanske just detta har bidragit till som jag upplever det en extra hög klass på de bilder vi får se och ta del av.
Vi bestämde sedan att sista kvällen för året blir 4 december och att vi sen återstartar 2018 den 15 januari.
Under nästa år kommer vi sen att återigen ställa ut och formen blir att 2-3 fotografer per gång får presentera sig med 3-5 bilder dvs vi vill hamna runt 10-talet bilder totalt och vi söker nu lämpliga ställen där vi kan få finnas en månad ungefär. Utskrifter och passepartouter hanterar vi som vanligt i klubbens regi.
Vi var många och hade som vanligt en trevlig kväll.
Med bläckpennan / Leif
 
Alf
Göran
Joachim
Lasse
Roger
Thomas
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-