collage_object

Fotovisning 25 april 2022

Fullt i vår lokal där massor av bilder visades under kvällen. Först såg vi  tävlingsbidragen på temat "knasiga träd" där Marttis träd avgick med segern. Ett mycket fint, knasigt och knotigt träd!
Jätteroligt att vi träffas som vanligt igen, att det är så mycket nytaget och att motiven är så varierande. Vi pratade om vår projektor och duk och riktigt nöjda är vi definitivt inte. Fortsättning följer angående nya inköp. Efter visningen avvek styrelsen från det övriga sällskapet och satte sig i köket för att prata om nya månadsteman för fotograferandet. Dessa skulle vara årstidsrelaterade och Martti slog huvudet på spiken genom att föreslå: Tema = Aktuell månad. Så fick det bli! Jori föreslog att vi istället för att visa tävlingsbidragen på klubben lägger ut dom på hemsidan och att man sedan mailar in vilken bild man gillar mest. Enkelt och smidigt och även öppet för dem som inte har möjlighet att komma till måndagsträffarna.
Så: nytagna tävlingsbidrag på tema MAJ emottages fram t o m måndag 25 maj via mail ulrika.eriksson@ymail.com eller via "sticka" och läggs ut på hemsidan allteftersom. Röstning fram till fredag 27 maj. Kanske behöver detta "filas på" vi får se.

Kvällens bildvisare

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-