collage_object

Foton från Afrika 15 maj 2023

Dennis Hallgren, entusiastisk fotograf, psykolog, massör, och vinnare av fototävlingar i National Geographics, visade helt fantastiska bilder av djur och natur i Afrika, ett av alla sina många resmål. Som den djurpsykolog han är kunde han också tipsa om när, var och hur man kan närma sig vilda djur och var någonstans intill en krokodil man kan stå utan att bli uppäten. Mycket bra. Vi fick också lära oss att det går bra att fota i starkt motljus om man ställer in kameran manuellt och riktad  i motsatt riktning till objektet som ska fotas samt att manuellt ISO= 8000 vid solnedgångsfoto är ett absolut måste.  Måste prövas! Dennis anordnar också resor till Svalbard och Nepal bl a. 
https://www.instagram.com/hallbergdennis/  www.naturfotograf
dennishallberg.se 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-